• Új irodát nyitott Moszkvában a Bethesda
  • Játékaik terjesztését és reklámját segítik ezzel elő a régióban
  • Ez a kilencedik ilyen irodájuk

Tovább terjeszkedik a Bethesda, ezúttal Moszkvában nyitott egy irodát, aminek az lesz a feladata, hogy segítse a Bethesda játékainak terjesztését és reklámozását Oroszországban és a Független Államok Közösségében. Igazgatóna Simeon Chirikovot nevezték ki, akinek már van tapasztalata hasonló feladatokban, hiszen egy ideig az EA-nál látott el hasonló feladatot, ráadásul korábban a World of Tankset jegyző Wargamingnek dolgozott.

„A moszkvai iroda megnyitása nagyon izgalmas pillanat a Bethesda számára” – mondta Sean Brennan, az európai divízió igazgatója. „Nagyszerű játékok jönnek, úgymint a Fallout 76, a The Elder Scrolls: Blades, a Rage 2, a Wolfenstein: Cyberpilot, a Wolfenstein: Youngblood és a DOOM Eternal, ezek mellett pedig több játék jelenleg is fut, mint a The Elder Scrolls Online, a Quake Champions és a The Elder Scrolls: Legends. Simeon kiterjedt ismeretei az orosz és a FÁK piacáról segít nekünk maximalizálni eme címek elterjesztését.”

A moszkvai a kilencedik a Bethesda nemzetközi irodái közül, ezek közül, például a londoni, párizsi, hongkongi, tokiói és a sydney-i kulcsfontosságú szerepet tölt be a nemzetközi terjesztésben.