A Blizzard alelnöke, Rob Pardo az MTV Multiplayer stábjának megerősítette, hogy a WoW-film munkálatai továbbra is sínen vannak, csak nagyon lassan haladnak. A Legendary Pictures és Sam Raimi közreműködésével készülő adaptáció még mindig a tervezési fázisban vesztegel, így még messze vagyunk a megjelenéstől, ennek ellenére azonban a Blizzard már fontolóra vette egy másik népszerű sorozatának celluloidra ültetését, és ez nem más, mint a StarCraft-saga.

Pardo elmondása szerint nagyon szívesen készítenének egy SC tévé- vagy mozifilmet, sőt évekkel ezelőtt már megvolt erre a lehetőségük, de a cég számára nagyon fontos, hogy megtalálják a megfelelő csapatot, akik képesek valóra váltani az álmot. Az elsődleges célpontjuk pedig James Cameron és brigádja, ami persze cseppet sem meglepő, látva, milyen csodát alkottak az Avatarral.

Sajnos Cameron még nem nyilatkozott az ügyben, és nem sok esély van arra, hogy rábólintson a dologra, hiszen a mester rendesen el van havazva: 3D-s víz alatti dokumentumfilmet tervez, egy Battle Angel című projekten is dolgozik, és persze ott van az Avatar folytatása is.