A balsorsú Battleborn nem egy rossz játék, csak rossz helyen volt, rossz időben. A Gearbox azonban nem adja fel a támogatását, folyamatosan érkeznek hozzá a kisebb-nagyobb frissítések, melyek közül a legutóbbi egy érdekes adalékot rejtett.

A Battleborn mellékküldetéseinek felgöngyölítése során a Varseli portál-anomáliák közelében fogható jelekre lettek figyelmesek a játékosok, és nem is kellett sok idő, hogy összerakják a képet, pontosabban szólva a mondatokat. Az ismétlődő jelek ugyanis egy Morse-kódot rejtettek, melyek részleteit összerakva az alábbiak bontakoznak ki:

“Visit Prometea, children of the vault. We are not on Pandora anymore, Tannis is not what she seems. Do not open the vaults” - magyarra fordítva - „Látogassatok a Prometeára, bunker gyermekei. Már nem a Pandorán vagyunk, Tannis nem az akinek látszik. Ne nyissátok ki a bunkereket”

A rejtélyes üzenet sokat nem árul el, de a Borderlands világában létezik egy Promethea nevű bolygó; a figyelmeztetés pedig egyértelműen Patricia Tannis-ra utal. Lehet, hogy Prometheára látogatunk a Borderlands harmadik részében, ahol az Atlas megtalálta a fegyvereiben felhasznált idegen technológiákat? Lehet, hogy megint visszatér Patricia?

patricia-tannis.jpg