Emlékeztek még a zseniális Resident Evil: Revelationsre? Nem? Persze, ne csodálkozzatok, ez a rész csak és kizárólag 3DS-re jelent meg, így valószínű, hogy szimplán nem került be a látóteretekbe. Még úgy sem, hogy mind a kritikusok, mind a rajongók szerint a Resident Evil 4 óta nem volt ilyen jó játék a sorozatban. Különös, hogy akárcsak Leon spanyolországi kalandja, a Revelations is Nintendón aratott -- ebből pedig egyenesen következik, hogy ha a Capcom akarja, Wii U-n is alkothatnak maradandót.

A Capcom ''egyedi'' Resident Evilt készítene a Wii U-ra
3DS tulajoknak kötelező a Revelations

Nos, Nakanisi Kosi, a Revelations fejlesztési igazgatója ugyanígy gondolja. Az ONM-nek elmondta, hogy a Wii U egy igen érdekes eszköz, ami megragadta a fantáziáját, és biztos benne, hogy egyedi Resident Evilt tudna készíteni rá, csakúgy, mint a 3DS-re.

"Ha beleegyeznének, hogy a Wii U-ra dolgozzak, határozottan állítom, hogy csak olyasmit csinálnék, amit egy másik gépre sem lehet elkészíteni. A GamePad rengeteg új lehetőséget biztosít, a tévéképernyőn pedig úgy lehet megosztani az információkat, ahogy a 3DS-en nem. Azt hiszem, az eredmény egy igen eredeti és szórakoztató Resident Evil lenne."

Bár Nakanisi véleménye mindenképpen szívderítő, sajnos számításba kell venni a tényt, mely szerint a Revelations sem volt valami nagy siker. Pedig a Capcom beleadott apait-anyait, a grafika még a Vita premierje után is ütős, a játékélmény pedig kiváló összhangot alkot a régi és az új RE-k stílusa között. Mégis, a Nintendo-tulajdonosok valahogy nem harapták rá a csalira, szóval megvan az esélye, hogy a Capcom vezetősége nemet mond a híres játéktervező ötleteire. Reméljük az ellenkezőjét.