• Fejlesztői videót kapott a Crusader Kings 3
  • Sok változásra lehet számítani a jövőre megjelenő grand stratégiában

Október végén jelentette be a Paradox Interactive a Crusader Kings 3 érkezését. Nem meglepő, hogy készül, hogy a 2012-ben megjelent második rész az egyik legsikeresebb grand stratégia lett, mely újradefiniálta a műfajt. A 2020-ban megjelenő harmadik részben alaposan átalakul a mechanika, erről beszélnek a fejlesztők a netre most kikerült fejlesztői videóban.

crusader-kings-3-nagy.jpg

Hogy milyen változásokra lehet számítani? A karaktereknek sokkal nagyobb szerepük lesz, ezáltal a történetben elfoglalt helyükkel is mélyítik azt. Például kémeket használva meg lehet tudni a titkaikat, majd zsarolással kényszeríteni lehet őket, hogy változtassák meg viselkedésüket. Ezen kívül az időmúlás valós időben fog zajlani: A karakterek évről-évre változnak, illetve a ruházatukból következtetni lehet a majd társadalomban elfoglalt pozíciójukra. Izgalmasan hangzik, nem igaz?

Ha többet akartok tudni minden idők egyik legjobb grand stratégiájának folytatásáról, lessétek meg az alábbi, majdnem 12 perces videót, melyben sok egyéb érdekességre is fény derül.