A Paradox saját bejáratú összejövetele, a PDXCON idén egy rakás újdonsággal szolgált mindenkinek. A Vampire: The Masquearade - Bloodlines 2 késéséről már tudtunk előtte is, ahogy a Crusader Kings 3 is érkezése is gyanús volt, és a Werewolf: The Apocalypse is jó előre be lett harangozva. Persze ettől még itt vannak a trailerek, no meg egy halom kiegészítő a már meglévő játékaikhoz. Lássuk!

A Crusader Kings 3 szebb, jobb és könnyebben kezelhető lesz, és az újoncok számára is hozzáférhetőbbé igyekeznek tenni egy alapos tutoriallal és játék közbeni tippek-trükkök osztogatásával. A játék jövőre jelenik meg Steamen és része lesz az Xbox Game Passnak is.

A Surviving the Aftermath a Surviving Mars szellemi utódja, csak ezúttal nem egy idegen bolygón, hanem a világvége után kell egy kolóniát menedzselnünk, a játék korai hozzáférésben már el is érhető az Epic Games Store felületén és az Xbox One Game Preview programjában.

A nemrég megjelent Age of Wonders: Planetfall is kiegészítővel gazdagszik, méghozzá záros határidőn belül: november 19-én érkezik a Revelations, egy új néppel, kampányküldetésekkel és egy rakás új helyszínnel.

A Battletech szezonbérletének utolsó kiegészítője, a Heavy Metal nem sokkal ezután, november 21-én érkezik, ezúttal egészségesebbenk tűnő, 8 hadigépet (köztük egy soha nem látottat), ugyanennyi fegyverrendszert, egy Flashpoint minikampányt és

A Stellaris Federations névre hallgató kiegészítője előtt október 24-én érkezik egy új idegen faj, míg a diplomáciát továbbfejlesztő és a galaktikus szenátust bevezető DLC valamikor később, de még idén érkezik.

A Prison Architect is új kiegészítőt kap, melynek a nevét egyelőre ugyan még nem tudjuk, de valószínűleg továbbra is börtönt fogunk menedzselni, talán Alcatraz szigetén. Továbbá a Psych Ward eddig csak konzolokon elérhető DLC-je is megérkezik PC-kre november 21-én.

Az Imperator: Rome a Pun háborúkat feldolgozó, ingyenes DLC-t kap, de ezen túl sok mindent nem tudtunk meg róla azon kívül, hogy Róma és Kartágó is kap küldetéseket.

A Hearts of Iron 4 sem ússza meg DLC nélkül, a La Resistance a kémkedést, hírszerzést és információgyűjtést helyezi a középpontba.

pdxcon-2019.png