• Nem jelenik meg 2020 márciusában a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
  • Még mindig 2020-ban szeretnék kiadni, új dátum azonban nincs

Egy darabig úgy festett, hogy a Vampire: The Masquerade 2 gőzerővel készülődik a 2020 márciusi megjelenésre. Sorban bemutatkoztak a frakciók, már a játék szavatosságáról és a végigjátszás hosszáról is beszéltek, az ilyenkor kötelező, játékmenetet bemutató hosszas videók mellett. Most azonban a fejlesztő Hardsuit Labs úgy döntött, elnapolja a rajtot.

“Vannak dolgok, melyeket minden körülmények között el akartunk érni, mikor a Bloodlines nyomdokaiba léptünk: egy mély, szerteágazó történet; lenyűgöző és jól játszott karakterek; a World of Darkness gazdag viága. Hisszük, hogy jó úton járunk ezek teljesítésében.

Az érem másik oldalán viszont ott van a felelősség, hogy az előző játék hibáit elkerüljük, mely hírhedten idejekorán rajtolt el. Az elmúlt pár hónapban egyértelművé vált számunkra, hogy ha ragaszkodunk a megjelenési dátumhoz, ennek a megismétlését kockáztatjuk. Ezt nem fogjuk megtenni. Mindannyian, akik a játékon dolgozunk, a lehető legjobb Bloodlines 2-t akarjuk elhozni.

Nem ez volt az első nehéz döntés. 2019 során folyamatosan fejlesztettük módszereinket és növeltük csapataink létszámát, de hamar kiderült, hogy ez önmagában nem elegendő arra, hogy a határidőre tartani tudjuk magunkat ahhoz a minőséghez, amit el akarunk hozni” - Áll a kiadott közleményben.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ott lesz az idei PDXCON-on, ahol a jelenlévők műhelytitkokba is betekintést nyerhetnek, mindenki más pedig az október 21-én esedékes élő adást követheti figyelemmel további infómorzsák reményében.

vampire-the-masquerad-bloodlines-2-wat-do.jpg