Még mindig nem léptünk ki a nyári uborkaszezonból, és ez egy darabig még így is marad. Egy nagyobb megjelenés azonban így is jutott erre a hétre PS4-en a kisebb újdonságok mellett - lássuk is őket.

Wolfenstein: Youngblood

Megjelenés: július 26.
Ár: 9.490 Ft / 12.490 Ft (Deluxe Edition)
PS Store adatlap

Eljött az idő, hogy B.J. Blazkowicz után az ikerlányai is rendet tegyenek. A Wolfenstein: Youngbloodban Jess és Soph bőrébe bújba kell akcióznunk az alternatív nyolcvanas évek Párizsában, kooperatív felállásban véget vetve a náci uralomnak.

ps-store-wolfenstein-youngblood.jpg

Kill la Kill -IF

Az anime-rajongók számtalan verekedős feldolgozást kaptak már az évek során a Dragon Balltól a Narutóig, most pedig itt van a legújabb, a KILL la KILL-IF, melyben jó néhány ismerős jelenetet újraélhetünk a sorozatból.

ps-store-kill-la-kill-if.jpg

Elea

Tizenhárom éve már annak, hogy Ethan űrexpediócióra indult a Solace bolygóra, hogy új otthonra leljen az emberiség számára, azóta viszont semmi hír a hajóról. Felesége, Elea egy mentőküldetés tagjaként útnak indul, hogy kiderítse, mi történt - ez volna a belső nézetű sci-fi kalandjáték alapsztorija.

ps-store-elea.jpg

További megjelenések

Különösebb előjel nélkül, az utolsó pillanatban bejelentve, afféle meglepetésként megjelent a DOOM első három része is, így aki egy kis nosztalgiára vágyik, az most kiélheti magát, de van még néhány kisebb cím is a heti újdonságok között.