• Extra nehéz játékmódot kap a Far Cry Primal
  • Április 12-én jön a Survival Mode
  • Kifáradás, permadeath és nehezebben idomítható állatok jönnek
  • PC-n 4K felbontású textúrákat is hoz a frissítés
  • Ezzel játszunk: Far Cry Primal

Április 12-én egy ingyenes frissítés fog megjelenni a Far Cry Primalhoz, de nem szimplán hibajavításokat és finomhangolásokat kapunk, hanem egy új játékmódot, ami alaposan próbára teszi a kőkorszaki vadászokat.

JÖN A FAR CRY PRIMAL SURVIVAL MODE.

A Survival Mode a meglévő nehézségi szintek mellett, azokkal együtt működik, a bekapcsolásával pedig alaposan megnehezedik az életünk. Kezdésnek bemutatkozik a kifáradás, lassabbá és gyengébbé téve a hősünket, ennek hatását pedig csak akkor semlegesíthetjük, ha alszunk egyet.

Továbbá, a mini térkép eltűnik, a térképnek pedig csak egészen kicsi részét tárhatjuk fel mozgás közben, vagyis jobban körbe kell járni a terepet, ha mindent fel akarunk tárni. Túrink során kevesebb emberrel és állattal találkozunk, így a vadászat során türelmesebbnek kell lenni.

Türelem persze ahhoz is kell, hogy harc közben ne veszítsük el a hidegvérünket, a muníció pótlása ugyanis már időbe teli, nem azonnali, az állatok megszelídítése pedig tovább tart, arról nem is beszélve, hogy nehezebb is így társat találni. Az állatok ezen felül, ha meghalnak, akkor oda is vesznek, ebben beleértve a legendás jószágokat is.

A Survival Mode mellett opcionálisan van permadeath (és ennek egy könnyített változata, amiben egyszer visszajöhetünk a túlvilágról), tehát, amint elpatkolunk, oda minden, kezdhetjük előröl a játékot, meghalni pedig egész könnyű az említett tényezők miatt, és azért mert ételt nehezebb találni, a gyorsutazás is fogyasztja a készleteinket, a hidegebb éghajlat pedig kikezdi hősünket. Annyi könnyítés azért van, hogy a Survival Mode-ban a Hunter Vision tovább tart, illetve exkluzív Ubisoft Club kihívásokat/achievementeket/trófeákat oldhatunk fel.

A patch PC, PS4 és Xbox One konzolra egyaránt elhozza a Survival Mode-ot, PC-n pedig pluszba 4K felbontású textúrákat is kapunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!