• Egy karót nyelt és egy punk csillagász felfedezi, hogy üstökös közeleg a Föld felé
  • A kormány nem hisz nekik, így médiakörútra indulnak, hogy figyelmeztessék az embereket
  • Főszerepben Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Cate Blanchett, Meryl Streep, Ron Perlman Himesh Patel, Kid Cudi és Ariana Grande
  • Premier december 24-én a Netflixen

Nemcsak a háromkirályok követhetnek égi jeleket. Szenteste, december 24-én debütál a Netflix Ne nézz fel! című sci-fi-vígjátéka, amiben két alacsony beosztású csillagász fedez fel az égben egy Föld felé száguldó üstököst. A kormányzat arrogáns képviselői azonban kinevetik a fiatal tudósokat, elvégre minden évben tombol valamilyen „világvége őrület”, például vírus. Tudósaink médiakörútra indulnak hát, hogy figyelmeztessék az emberiséget a hatalmas veszélyre.

mv5bzjbiotjkyzitzdg5my00mdfjltllyjmtmjhhmwexzjuwnzc1xkeyxkfqcgdeqxvymteymjm2ndc2v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A furcsa páros, vagyis a karót nyelt kutató és extravagáns társa szerepében Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence látható, akik mellett további hollywoodi sztárok sora tűnik fel. Timothée Chalamet, Jonah Hill, Cate Blanchett, Meryl Streep, Ron Perlman, Himesh Patel, Kid Cudi és Ariana Grande alakítják a főbb szereplőket, míg a rendezői székben a megosztó stílusú, de mindenképpen emlékezetes filmeket jegyző Adam McKay (AlelnökA nagy dobás) ül.