• Június 26. lehet a The Last of Us Part 2 új megjelenési dátuma
  • Jelen állás szerint a Ghost of Tsushima érkezne ekkor

Csalódottan fogadtuk a hírt két hete, miszerint ismételten csúszik a The Last of Us Part 2 megjelenése. Nem mondhatjuk azonban, hogy nem volt előjele a bejelentésnek, hiszen a Sony közleményéből már korábban is kiolvasható volt, hogy a közeljövő megjelenései késhetnek a koronavírus-járvány miatt.

a-ghost-of-tsushima-helyet-foglalhatja-el-a-the-last-of-us-part-2-a-naptarban.jpg

A The Last of Us Part 2 és az Iron Man VR már biztosan csúsznak, és sokan arra számítanak, hogy a júniusra tervezett Ghost of Tsushima is későbbre kerülhet. Most már egy aprócska bizonyíték is utal erre, amit ugyan semmiképp sem neveznénk megbízhatónak, ugyanakkor jelzés értékű, hogy az Amazon olasz oldalán rövid ideig június 26. volt olvasható, mint a The Last of Us Part 2 új megjelenési dátuma - ami éppen a Ghost of Tsushima premieridőpontja. Volt már számos játék, ami hasonló módon bukott le, de gyakran helykitöltő jelleggel kapnak csak új dátumot egyes címek, úgyhogy érdemes óvatosan kezelni az információt.

Nem kizárt tehát, hogy a Naughty Dog sokak által várt játéka végül a Sucker Punch-féle szamurájos látványorgia helyét foglalja majd el. A filmiparban már láttunk is példát hasonló csúszásokra - a Disney például az összes készülő Marvel-mozit egy megjelenési ablakkal későbbre tolta, megtartva a korábbi dátumokat.