• A Santa Monica Studio új játéka is bemutatkozhat csütörtökön
  • A stúdió gameplay directora üzent a Twitteren

A korábbi csúszás után remélhetőleg most már tényleg csak egy nap van hátra a Sony PS5 prezentációjáig, ahol végre tőlük is láthatjuk az első következő generációs játékokat. Hogy melyik címek felbukkanására számíthatunk, arról rengeteg pletyka és találgatás szólt már eddig, most pedig újabb szereplő szállt be a kavalkádba: a Santa Monica Studio.

a-god-of-war-csapat-uj-jatekat-is-lathatjuk-a-holnapi-ps5-bemutaton.jpg

A God of War mögött álló fejlesztőcsapat következő játékáról egyelőre még semmit se tudni, az azonban biztos, hogy a 2018-as, minden tekintetben óriási sikernek bizonyuló újragondolás után már viszonylag előrehaladott állapotban lehet a következő fejlesztésük, így simán benne van a pakliban, hogy ezt is felvillantják majd nekünk a PS5 bemutatórendezvényén.

Mindez nemcsak szimpla találgatás, a hype-vonatba ugyanis maga Jeet Shroff pakolt némi szenet, aki csapat gameplay directora.

"Gyertek és csatlakozzatok hozzánk, amikor is részletekbe menően is megnézzük, mit tartogat a jövő" - írta a Twitteren. Holnap kiderül, hogy az invitálás és a többes szám mennyire vonatkozik rájuk.