A 2000-es évek elején igazán jó volt RTS-rajongónak lenni, hiszen olyan, tényleg zseniális címek jelentek meg, mint a Ground Control vagy az Empire Earth. Mindkét szériában közös pont, hogy a Vivendi adta ki őket – a jogok pedig némi vándorlás után a mostanság a Sniper Elite játékokkal bíbelődő Rebellionnál kötöttek ki. Nos, a brit csapat most e címeket elérhetővé tette, illetve teszi a Steamen, így lehet nosztalgiázni, vagy bepótolni a mulasztást.

A Massive Entertainment alkotásai már megjelentek a digitális áruház polcán: a Ground Control Anthology, mely az alapjáték mellett tartalmazza a Dark Conspiracy expanziót is, valamint a Ground Control II: Operation Exodus most 10% kdvezménnyel, 4,49 euróért zsákolható be, illetve egyben is elvihető a két játék Ground Control Collection címen, amely 8,09 eurót kóstál. Fontos azonban megjegyezni, hogy mindkét játék multiban csak LAN-on játszható, hiszen az internetes szerverek már rég az örök bitmezőkön nyugszanak (bocs a képzavarért).

A három részből álló Empire Earth széria később, de még a nyár folyamán csatlakozik a klasszikus felhozatalhoz, sőt a Lords of the Realms III is beáll a sorba, hogy teljes legyen az örömünk.