Halál, feltámadás, lelkek és végítélet: az ősz beköszöntével mintha a játékok hangulata is borongósabbá vált volna. Mindez persze csak véletlen egybeesés, sőt, kifejezetten színes darabok is érkeztek ezen a héten PS Store-ra – mutatjuk a legfrissebb megjelenéseket!

Diablo 2: Resurrected (PS5, PS4)

Nem lenne egyszerű dolgunk, ha ki kellene választanunk a Blizzard Entertainment történetének legnagyobb klasszikusát, az azonban egészen biztos, hogy a Diablo 2 ott lenne az élmezőnyben, melyet most teljesen felújított formában élhetünk át újból a Resurrected kiadásnak köszönhetően.

Death Stranding Director's Cut (PS5)

A PS4- és a PC-verzió után újabb kört fut a Sony és a Kojima Productions a Metal Gear szülőatyjának legújabb játékával, a Death Stranding Director's Cut pedig nemcsak a látvány tekintetében nyújt többet PS5-ön, hanem tartalmilag is kibővült az eredeti kiadáshoz képest.

Kena: Bridge of Spirits (PS5, PS4)

Az Ember Lab játékában az ifjú Kenát irányíthatjuk, aki mágikus képességeivel segít átjuttatni a lelkeket a túlvilágra, kalandjai során pedig cuki társakat is szerez maga mellé a Rotok személyében, akik a harcok során is segítségére lesznek.

Lost Judgment (PS5, PS4)

A Yakuza-csapat 2018-as játéka, a Judgment kellően sikeresnek bizonyult ahhoz, hogy érkezzen a folytatás: ez volna a Lost Judgment, melyben egy erőszakos bűntény kapcsán kezdhetünk nyomozásba, némi akcióval és lopakodással megfűszerezve.