Nem igazán lehetett eddig panasz a szeptemberi játékfelhozatalra, és bár a mostani hét nem roskadozott a nagyágyúktól, egy komolyabb újdonság azért így is befutott a napokban, méghozzá néhány jópofa indie cím társaságában.

Deathloop (PS5)

Az Arkane Studios (elsősorban a Dishonored-játékokkal) sokak rajongását kivívta már, most pedig egy újabb izgalmas koncepcióval rukkoltak elő, a Deathloop főhőse ugyanis egy olyan bérgyilkos, aki egy időhurokból próbál kiszabadulni. Tesztünkben bővebben is mesélünk róla.

Tails of Iron (PS5, PS4)

A Tails of Iron egy kisebb hangvételű, de annál szórakoztatóbb metroidvania, melyben egy patkánykirályság friss trónörökösének bőrébe bújva kell rendet tennünk a világban. A hangulatért a történetet narráló Doug Cockle (alias Geralt) felel mindeközben.

TOEM (PS5)

Aki valami könnyedebbre vágyik, az felcsaphat természetfotósnak is, a Toem ugyanis fegyverek helyett egy fényképezőgépet ad a kezünkbe. Hogy miként lesz ebből játék (és legfőképpen: milyen), azt tesztünkből deríthetitek ki.

Aragami 2 (PS5, PS4)

A látványos nindzsás akciót a lopakodással ötvöző Aragami visszatér, így aki a Tenchu és a többi régi klasszikus hiányában nagyon vágyik már valami ilyesmire, az most lecsaphat a Lince Works játékának folytatására.

További megjelenések