Szerencsére már rég túl vagyunk a nyári uborkaszezonon, szeptember eljövetelével pedig alaposan felpörögnek az események: ezen a héten már a nagy kiadók is aktivizálták magukat a megjelenéseket tekintve.

Tales of Arise (PS5, PS4)

Negyed évszázad után is szépen ragyog a Tales of széria csillaga, amit a Tales of Arise is bizonyít, hiszen egy remek akció-RPG gördült ki a Bandai Namco műhelyéből. Tesztünkből még többet megtudhattok róla.

Life is Strange: True Colors (PS5, PS4)

A Before the Storm után újabb lehetőséget kapott a Deck Nine csapata arra, hogy maradandót alkosson a Life is Strange szérián belül: a True Colors Alex Chent hajítja a főszerepbe, aki – a hagyományokhoz hűen – nincs híján a természetfeletti képességeknek.

NBA 2K22 (PS5, PS4)

Ha ősz, akkor sportjátékok, így van ez már hosszú évek óta, így természetesen a 2K kosárlabdás franchise-a sem maradhat ki a szeptemberi felhozatalból: megérkezett az NBA 2K22.

Sonic Colors: Ultimate (PS4)

Mostanság ünnepli harmincadik születésnapját a Sega kabalája, Sonic, a kiadó pedig ezen alkalomból egy felújítással (is) készült, a 2010-es Sonic Colors ugyanis újrahangszerelt kiadást kapott Ultimate alcímmel, benne néhány apróbb tartalmi újdonsággal.