Augusztus szerencsére egyáltalán nem a nyári uborkaszezont juttatta az eszünkbe, hiszen már korábban is érkezett néhány igazán erős cím, és igaz volt ez az elmúlt napokra is – nézzük, mi mindenből válogathattunk ezen a héten PlayStation platformokon.

Psychonauts 2 (PS4)

A pesszimisták azt hihették, hogy sosem fog már megjelenni a kultikus Psychonauts folytatása, a 2015-ben bejelentett Psychonauts 2, Tim Shafer és a Double Fine azonban összekapták magukat, és végre leszállították nekünk Raz második kalandját, amely egészen kiválóra sikeredett.

King's Bounty 2 (PS4)

Bár néhány spinoff érkezett az új évezredben, a King's Bounty valódi folytatására több mint 30 évet kellett várnunk. Most azonban itt az ideje, hogy elmerüljünk Nostria királyságának viszályaiban ebben a körökre osztott taktikai RPG-ben, melyről tesztünkben olvashattok bővebben.

Aliens: Fireteam Elite (PS5, PS4)

Az Alien: Isolation óta nem igazán érkezett emlékezetes feldolgozás a xenomorfokkal, a Cold Iron Studios azonban most tesz egy próbát az alapanyaggal, méghozzá egy csapatalapú külső nézetű shooter formájában, az Aliens: Fireteam Elite-ben ugyanis hármas felállásban ragadhatunk fegyvert az alienek ellen. Róla is olvashatjátok már tesztünket.

Tormented Souls (PS5)

Egyre több olyan cím érkezik, amely a klasszikus túlélőhorrorokat igyekszik megidézni, a Tormented Souls pedig szintén ebbe a sorba áll be, rejtélyes és hátborzongató körítéssel, tárgyvadászattal, fejtörőkkel és a régi időket megidéző fix kameranézetekkel.