A két héttel ezelőtt meghirdetett PC Guru szerverek Steam Group segítségével. Hála a Steam Community eventszervező moduljának, a csoport minden tagja kapott értesítést az eventekről. A két héttel ezelőtti és a múlt pénteki csaták nagyon jól sikerültek, olyannyira, hogy a két héttel ezelőtt a Hét Játékosának megválasztott John Rambo (játéknevén Minisun) személyes blogjában egy rövidke postban emlékezett meg az eseményről.

Ha már megemlítettem a Hét Játékosa címet, kicsit kitérnék erre bővebben. Az előbb említett Steam Groupon belül lehetőség van kinevezni egy, az adott héten kiemelkedő játékost. Azt, hogy a Hét Játékosa ki legyen, egy titkos, de objektív és igazságos módszerrel döntöm el, melyből mindenki kijöhet egy hétre győztesen. A nyeremény kizárólag eszmei: a dicsőség. Két héttel ezelőtt John Rambo lett a legjobb, múlt pénteken viszont Krian nyerte el megérdemelten a címet. Ezúton is gratulálok nekik!

Végezetül pár szót a jövőbeni tervekről: A Team Fortress 2 szerverre a HLStatX telepítése folyamatban van, de jelenleg még adódnak kisebb-nagyobb gondok, így még nincsen aktiválva a plugin. Augusztusban a szerverre kerül egy nagyobb, Trooper kolléga által összeállított mappack, nehogy unalmassá váljanak a hivatalosan kiadott pályák. Augusztusban kezdünk neki a Counter-Strike: Source szerver normális beállításának, és pluginokkal, illetve pályákkal való feltöltésének, reményeim szerint augusztus végén, szeptember elején beindulhat az első CS event.

Végezetül nem maradt más, mint meghirdetni a hetedik Team Fortress 2 event időpontját. Az event kezdete:
  • 2008. július 26. (szombat) 19:30
Helyszín természetesen a PC Guru Team Fortress 2 szervere.

Mindenkit szeretettel várunk!