A Hitman első évadának utolsó epizódja is megérkezett. Akinek tetszett, annak nem kell szomorkodnia, mivel újabb epizódók és egyéb tartalmak is érkeznek a bérgyilkos legújabb megbízásait felvonultató programhoz. Aki viszont most szeretné elkezdeni a játékot konzolon, az a PlayStation 4 Pro változattal jár a legjobban.

Digital Foundry elemzése szerint nem hozott magával váratlan hátrányokat a játék PlayStation 4 Pro frissítése, ellenben sok előny érkezett vele, mind 1080p, mind 4K kijelzők használata esetén. Xbox One és eredeti PlayStation 4 konzolok használatakor több technikai hiányossággal is küzd az új Hitman, ezek közül talán a teljesítmény ingadozása a legzavaróbb. PlayStation 4 Pron jobban fut a játék, a 30 FPS-es korlát esetén az elvárt képkockaszám 100%-ig stabil, míg korlátozás nélkül általában nagyjából 10 FPS-el jobb a teljesítmény, mint egy standard PlayStation 4 esetén.

A felbontás emelkedett, a töltés kevesebb időt vesz igénybe, továbbá az egyes textúrák lassú betöltődése (és ebből fakadó homályossága) már a múlté.  Szóval zökkenőmentesebb, dinamikusabb játékélményben lehet részünk a Sony legújabb gépén. A Hitman remek példa arra, hogy egy igényesen elkészített Pro Update mennyi mindent képes kihozni a gépből.