Még van idő bezsákolni a Humble Origin Bundle akció kínálta játékokat, hiszen az egymilliós eladáson napokkal ezelőtt átesett, sőt, lassan a kétmilliót is elérő akció augusztus 28-ig tart. Emlékeztetőül, ha minimum 1 dollárt fizetsz a csomagért, akkor tiéd lehet a Dead Space, a Dead Space 3, a Mirror's Edge, a Crysis 2: Maximum Edition, a Medal of Honor és a Burnout Paradise: The Ultimate Box, amiket eztán -- a Dead Space 3 kivételével -- Steamen és Originen egyaránt aktiválhatsz.

Ám ha az ajánlat meghaladja a az átlagot (jelenleg ez 4,85 dollár, ami nagyjából 1100 Ft), akkor a csomaghoz csapják a Battlefield 3-at, a Sim 3-at a Starter Packkal, és most már az 1989-es, többszörösen díjnyertes, műfajteremtő stratégiai játékot, a Populoust, valamint a Command & Conquer: Red Alert 3 önállóan játszható kiegészítőjét, az Uprisingot (adatlapunkon) is. Ha azonban valaki korábban már bezsákolta a csomagot, bármennyit is fizetett érte, megkapja a bónuszokat, szóval ismét érdemes volt frissnek lenni és nem várni a vásárlással.

A bevételt a vásárlók által meghatározott arányban az Amerikai Vöröskereszt, a San Franciscó-i AIDS Alapítvány, az Amerikai Rákellenes Szövetség, a Watsi, valamint az emberi jogokat terjesztő Human Rights Campaign kapja.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!