• Kaceytron a koronavírussal viccelődött a Twitch-en
  • Az 500 ezer követővel rendelkező streamer jutalma ban lett

A Twitch sokak számára biztosít megélhetést, ugyanakkor elég egy apró hiba, hogy valaki komoly bajba kerüljön - gondoljunk csak Carl Reimer múltkori esetére, aki élő adásban sütötte el a fegyverét.

Most a "Just Chatting" kategória egyik sztárja, az 500 ezer követővel rendelkező Kaceytron volt meggondolatlan, aki egy beszélgetős adásban így válaszolt arra a kérdésre, hogy megcsókolna-e valakit, akiről tudja, hogy koronavírusos:

"Igen, megcsókolnám, aztán elhagynánk a karantént, és megpróbálnánk elterjeszteni a betegséget, amennyire csak lehet, mert a világ egy jobb hely lenne idős és szegény emberek nélkül."

Kaceytron válasza - bár akkor és ott nem feltétlenül tűnt úgy - nyilván poén volt csak, még ha meglehetősen ízléstelen is. Ám a Twitch-et ez nem különösebben érdekelte, így határozatlan ideig letiltották a streamert.

"Nem hordozok gyűlöletet senkivel szemben, ez a megnyilvánulás rosszul tükrözte a karakteremet. Csak én is próbálom befogadni ezt az egészet. Arra kérem a nézőimet, hogy maradjanak nyugodtak és racionálisak" - áll Kaceytron bocsánatkérő üzenetében.