Magunk mögött hagytuk május első hetét, úgyhogy itt az idő, hogy újra szemezgessünk kicsit a PS Store kínálatában. Az elmúlt napok felhozatala meglehetősen változatos volt, akadt itt kalandjáték, komor túlélős program és egy filmfranchise-on alapuló többjátékos móka is. Lássuk, miből válogathattunk.

evildeadgame.jpg

This War is Mine: Final Cut (PS5)

A komor hangulatú, a háború borzalmaiba betekintést nyújtó, oldalnézetes túlélőszimulátor, a This War of Mine megérkezett PS5-re. A játék a boszniai háború, pontosabban Szarajevó ostromának idejét mutatja be, amikor egy csapat igyekszik minél tovább életben maradni a viszontagságok között. Étel, ital és gyógyszer alig van, így végig mérlegelnünk kell, hogy mit tudunk még egy kicsit nélkülözni, hogy kihúzzuk a következő napig. A Final Cut tartalmazza a játékhoz kiadott minden frissítést és ingyenes kiegészítőt.

The Centennial Case: A Shijima Story (PS5, PS4)

A The Centennial Case: A Shijima Story egy új, egyedülálló, rejtélyekkel teli kalandjáték. Koichiro Ito rendezésében, Yasuhito Tachibana operatőr és forgatókönyvíró közreműködésével gyönyörű, mégis izgalmas élőszereplős felvételek fonódnak össze a megoldandó rejtélyekkel, rendkívül magával ragadó játékmenetet teremtve.

Evil Dead: The Game (PS5, PS4)

A többjátékos élményre kihegyezett Evil Dead: The Game-ben a Gonosz halott franchise egyik karakterét alakíthatjuk, a feladatunk pedig az, hogy összegyűjtsük a Necronomicon Ex-Mortis lapjait, és véghez vigyünk egy varázslatot, amellyel elűzhetjük a Kandarian démont a Földről. Ha azonban nem szeretnénk megmenteni a világot, akkor akár a deadite-ok és démonok sorába is beállhatunk, hogy aztán a többi játékosra vadásszunk.

További megjelenések