Végéhez közeledik a tavasz, ám a májusi esős időszakkal ellentétben a játékok nem hogy záporozni, de még szemerkélni se nagyon szemerkélnek. Bízunk benne, hogy az idő rosszabb már nem lesz, viszont a játékmegjelenések száma továbbra is reciproka marad a csapadéknak.

trek-to-yomi-small.jpg

Trek to Yomi (PS4, PS5)

A fekete-fehér szamurájfilmek hangulatát idézi a Trek to Yomi, amelyben főhősünk, Hiroki haldokló mesterének tett esküjét életen és halálon át megtartja. Látványos hátterek előtt, oldalnézetben harcolunk a túlerő ellen, amelynek soraiban katanánk véres rendet vág. De nem csak kardunkra, hanem egyéb, korabeli fegyverekre is támaszkodhatunk ebben a viszonylag rövid, ám annál hanuglatosabb játékban.

Outbreak Diamond Collection (PS5, PS4) 

A rélgi Resident Evil-játákok minden jegyét magán viseli az Outbreak-sorozat, amelyet most az eddigi legteljesebb,  mind a hat epizódot magába foglaló Outbreak Diamond Collection megjelenésével egészében végig is játszhatunk. A legfrissebb Outbreak: Contagious Memories mellett az Outbreak: Endless Nightmares, az Outbreak: Epidemic, az Outbreak: Lost Hope, az Outbreak: The Nightmare Chronicles és az Outbreak: The New Nightmare jelenlegi és előző generációs változatai is a csomag részét képezik.

Car Mechanic Simulator 2021 (PS5)

A népszerű autószerelő szimulátor már egy jó ideje kapható volt PS4-en, viszont most megérkezett a Sony újgenerációs konzoljára natív 4K felbontással és az összes eddig megjelent DLC-vel együtt. S ami még a magas felbontásnál is szebb, hogy az új kiadás a PS4 változat tulajdonosai számára ingyen frissítésként elérhető, ha már rendelkeznek az új konzollal, vagy tervezik a váltást.

További megjelenések