Újabb hét telt egy úgy, hogy nem maradtunk komoly újdonság nélkül, mert bár mennyiségre sok új megjelenés nem volt a héten, ezek között bőven akadtak olyanok, amikre elismerően csettinthetnek a PS5- és PS4-tulajok. Nézzük is őket kicsit közelebbről!

Lego Star Wars: The Skywalker Saga (PS5, PS4)

Sokáig készült a TT Games LEGO-szériájának eddigi talán leggradiózusabb darabja, a kilenc filmnyi Csillagok háborúját egy játékba sűrítő LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, de megérte rá várni, hiszen ennek megfelelően egy brutálisan tartalmas kockalandot kaptunk. Tesztünkben bővebben is olvashattok róla.

Godfall: Ultimate Edition (PS5, PS4)

A Godfall nem mai darab, hiszen még az új generáció hajnalán jelent meg, a Counterplay Games looter-slasher játéka azonban most újból beköszönt az Ultimate Edition kiadással, amely az eddig megjelent frissítések és előrendelői bónuszok mellett a Fire & Darkness kiegészítőt is tartalmazza.

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition (PS4)

A Squaresoft legendás PS1-es korszakának egyik legkiemelkedőbb JRPG-darabja volt a Chrono Cross, amely hivatalosan soha nem jelent meg Európában, most azonban itt a The Radical Dreamers Edition, amely újrahangszerelt formában tálalja számunkra a Chrono Trigger grandiózus, több mint 40 játszható karaktert kínáló folytatását.

Lake (PS5, PS4)

Szeretnél kiszakadni egy kicsit a hétköznapokból? Akkor irány Providence Oaks és a gyönyörű tó, ahol két hetet tölthetünk el Meredith karakterét irányítva, felfedezve a környéket, leveleket kézbesítve és új embereket megismerve. Szerteágazó történet és több befejezés vár ránk.

További megjelenések