Még mindig próbáljuk utolérni magunkat a február végi - március eleji blockbuster dömping után, aki azonban inkább valami újdonsággal öblítené le a nagyszabású címeket, az természetesen ezen a héten is válogathatott néhány izgalmas friss megjelenés közül. Nézzük, mi minden érkezett a napokban a PS Store-ra!

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (PS5, PS4)

Egykoron teljesen hétköznapinak számítottak a Final Fantasy spinoffok, mostanában azonban nem sok érkezett belőlük. Ilyen szempontból tehát mindenképpen különleges a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin megjelenése, amely dark fantasy stílusban, egy alternatív univerzumba ültetve meséli el újból a széria eredettörténetét, méghozzá a Team Ninja tálalásában.

Monster Energy Supercross 5 (PS5, PS4)

A Milestone motokrosszos játéka évek óta állandó vendégnek számít már, ötödik felvonásához érkezett ugyanis a Monster Energy Supercross. Ideje újból sarat dagasztani az ugratókkal teli arénában, szabadon száguldozni a tágas vidéken, vagy éppen újból megépíteni saját őrült pályáinkat!

ANNO: Mutationem (PS5, PS4)

A cyberpunk univerzumok kedvelői ezúttal egy RPG elemekkel feldobott oldalnézetes akció-kalandban merülhetnek el, az ANNO: Mutationem ráadásul egészen különleges képi világgal véteti észre magát, amely a 3D-s megvalósítást és a 2D-s pixelgrafikát elegyíti szokatlan módon.

Phantom Breaker: Omnia (PS4)

Aki egy kis bunyóra vágyik, az monst a Phantom Breaker: Omniával oszthatja a pofonokat - azon belül is 20 karakterrel, akik között két vendégszereplő is található a Steins;Gate, illetve a Chaos;Head világából. A játékban háromféle harci stílus és pörgős összecsapások várnak rátok.