A játékkiadók lassan mind felébrednek téli álmukból, így egyre több nagy cím lát napvilágot. A múlt héten befutott a Horizon Forbidden West, most pedig két nagy versenyszimulátor és a FromSoftware legújabb játéka is megjelent, aminek ráadásul George R.R. Martin írta a háttérsztoriját. Lássuk is, miből szemezgethettünk a héten.

Assetto Corsa Competizione (PS5)

Megérkezett PS5-re a 2018-ban megjelent Assetto Corsa Competizione, amely nemcsak egy nagyszerű versenyszimulátor, hanem a legnevesebb GT versenysorozat, a Blancpain GT Series hivatalos programja is. A játék a versenyző szelleműeknek és a magányos farkasoknak is kiváló választás lehet, ha szeretik a reális autós szimulátorokat.

Martha is Dead (PS5, PS4)

A 2016-os The Town of Lightot jegyző olasz LKA második játéka, a Martha is Dead ismét a valós helyszíneket és a történelmet kombinálja a babonákkal és a pszichológiai horrorral. A sztori 1944-ben, a második világháború alatt játszódik Toszkánában, amikor megtalálják egy megszentségtelenített és megfulladt fiatal nő holttestét. Ikerhúgának – aki egyben egy német katona lánya – nemcsak a traumával kell megküzdenie, hanem a haláleset mögött álló igazságot is fel kell tárnia.

GRID Legends (PS5, PS4)

A GRID Legends izgalmas, négy keréken dübörgő versenyt és izgalmas akciót kínál a világ minden tájáról. Készítsd el álmaid motorsporteseményeit, ugorj fejest a többjátékos versenyekbe, vagy légy részese a drámának egy magával ragadó történetben, és élvezd a látványos akcióversenyzés érzését.

Elden Ring (PS4, PS5)

Az Elden Ring a híresen kemény játékairól ismert FromSoftware legújabb dark fantasy akció-RPG-je, amely a harc helyett elsősorban a szerepjátékos elemekre koncentrál. Persze mindez nem jelenti azt, hogy a brutális kihívás elmarad, épp ellenkezőleg: rengeteg fegyver, harcstílus és varázslat színesíti az összecsapásokat, ennek hála ezek mélyebbek lettek, mint a készítők korábbi játékaiban valaha. Tesztünket ide kattintva olvashatod.

További megjelenések