Nem állíthatjuk, hogy a nagy kiadók túlságosan aktívak lettek volna ezen a héten megjelenés fronton, a kisebb csapatok azonban jelentkeztek néhány finomsággal, köztük néhány kifejezetten ambiciózus darabbal. Nézzük az elmúlt napok playstationös kínálatát!

Sifu (PS5, PS4)

Az Absolver annak idején nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a Slocap csapata azonban nem adta fel a közelharcra építő koncepciót: a végeredmény egy kiemelkedő roguelike játék lett a Sifu képében, melyben súlyos árat fizetünk minden elhalálozásért, hiszen hősünk minden egyes alkalommal egyre öregebb lesz. Tesztünket ide kattintva olvashatjátok.

OlliOlli World (PS5, PS4)

Az OlliOlli igazi indie gyöngyszemként indult annak idejét, a Roll7 pedig addig dédelgette a receptet, hogy végül eljutottunk idáig: egy egészen nagyszabású újraértelmezésig, az OlliOlii World ugyanis alaposan kibőviti ezt a színes gördeszkás világot (minden szempontból), a 2D-s látványt pedig 3D-re cseréli.

Edge of Eternity (PS5, PS4)

A több évnyi Early Access és a tavalyi PC-verzió után most konzolokra is megérkezett az Edge of Eternity, amely azoknak igyekszik kedveskedni, akik modern látványvilágú JRPG-re vágynak. Tesztünkben bővebben is olvashattok a játékról.

El Gancho (PS5, PS4)

Aki próbára tenné az ügyességét egy egyszerű, de stílusos darabban, annak itt az El Gancho, amely lengedezős platformer játékmenetet kínál, véletlenszerűen generált pályákkal, retro stílusú pixelgrafikával meghintve.