Az év első nagyobb megjelenéseire továbbra is várni kell, a PS Store-ban azonban az elmúlt napokban is találkozhattunk friss címekkel - ezen a héten is összeszedtük nektek közülük a legérdekesebbeket.

Shadow Man Remastered (PS4)

Két évtized után tavaly újrahangszerelt formában tért vissza a Shadow Man, most pedig PS4-en is megnézhetjük, mit tud manapság ez a kultjátékká emelkedett akció-kaland, melyet a rajongók kibővített formában élhetnek át újból.

Battle Brothers (PS4)

A PC-n néhány éve debütált, most pedig konzolra is ellátogató Battle Brothers egy körökre osztott taktikai RPG, melyben egy zsoldosokból álló kompániát terelgetve kell bejárnunk egy procedurálisan generált, nyitott térképet egy középkori univerzumban.

Mushroom Wars 2 (PS4)

A változatosság kedvéért íme még egy olyan cím, ami egészen idáig a PC-s tábor sajátja volt. A Mushroom Wars 2 leginkább azoknak szól, akik a kisebb léptékű RTS-eket kedvelik - szó szerint, hiszen egy gombahadsereget kell benne irányítanunk.

Boomerang Fu (PS4)

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor elagyabugyáljuk a haverokat valamilyen mókás, egyszerű partijátékban: erre a receptre épít a Boomerang Fu is, melyben cuki karaktereket irányítva eshetünk egymásnak, bumerángokat hajigálva.