Reméljük, mindenki alaposan kijátszotta magát az ünnepek alatt, hiszen hamarosan jönnek az év első nagyobb újdonságai, így 2022-ben sem lesz könnyű tartani a lépést. Ebből most persze még nem sok érződik, egy-két említésre méltó játék azonban már január első napjaiban is érkezett.

Deep Rock Galactic (PS5, PS4)

A Ghost Ship Games kooperatív FPS-e két éve már futott egy viszonylag sikeres kört, most pedig PlayStation platformokon is belevethetjük magunkat a galaktikus barlangfelfedezésbe, ahova nem árt, ha barátainkat is magunkkal visszük. Ez utóbbit szerencsére nem nehéz megoldani, hiszen a PS Plus előfizetők ingyen tölthetik a hónapban!

Demon Gaze Extra (PS4)

A Demon Gaze szintén nem mai darab, hiszen még 2013-ban jelent meg, ráadásul PS Vitára, így bizonyára kevesek gyűjthettek vele tényleges tapasztalatokat. Már csak ezért is jó hír, hogy most PS4-re is ellátogatott ez a tipikusan japán dungeon crawler, melynek Extra változata felturbózott formában kínálja számunkra az élményt.

Dead Cells: Road to the Sea Bundle (PS4)

A Dead Cells az elmúlt évek egyik leginkább körülrajongott indie játéka, amely jókora támogatást is kapott az évek során. Ennek is köszönhető, hogy több DLC is érkezett már hozzá, a Road to the Sea Bundle pedig mind a négyet (Rise of the Giant, The Bad Seed, Fatal Falls, illetve a frissen megjelent The Queen and the Sea) tartalmazza.

További megjelenések