Az adventi készülődés, várakozás időszaka van, egyben az év vége. Ennek megfelelően igazán jelentős megjelenés a héten nem történt, indie-k és újrakiadások kerültek fel a magyar PS Store áruházba, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne ajánló: ebben az évben az utolsó!

Shovel Knight Pocket Dungeon

A Shovel Knight első kiadása már 2014-ben megjelent, azóta pedig nem csökkent a népszerűsége. Ezt bizonyítja az, hogy most, hét évvel később itt van az újabb verzió, amely megtartja az eredeti játék összes erényét, ráadásul az új fejezet egy vadonatúj történetet rejt, vadonatúj vizuális stílusban elkészítve. Akik még nem ismerkedtek meg a lovaggal, ennél jobb alkalmat nem is találhatnának a barátkozásra. Érdemes, higgyétek el!

Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition

A Far Cry 3: Blood Dragon a legendás sorozat mellékágaként készült el 2013-ban, és egyből népszerű lett. Nem is csoda, hiszen ebben a játékban a kiborg főszereplő, Rex Colt bőrébe kell bújni. Küldetés: egykori parancsnokának és kegyelmet nem ismerő kiborg-hadseregének a megállítása. A Far Cry 3: Blood Dragon klasszikus szórakozást kínál, az új generációk számára is!

Train Station Simulator Group

Ha létezik vonatszimulátor és vonat-forgalomirányító szimulátor játék, miért ne létezhetne vasútállomás építő játék? A Train Station Simulator Group pontosan ezt nyújtja. A tökéletes, legjobban üzemelő vasútállomást kell felépíteni, annak minden lényegi elemével együtt. Várótermek, utaskiszolgáló helységek, éttermek és üzletek, amelyekbe még vandálok is betérhetnek!

train-station-sim.jpg