Az ünnepek közeledtével a videójáték-megjelenések is megérdemelt pihenőre mennek. Még egyszer, utoljára azonban nekifutunk a friss felhozatal áttekintésének, hiszen az elmúlt napokban is voltak még említésre méltó újdonságok a PS Store-ban.

White Shadows

Egy német indie-stúdió a Limbo és az Inside nyomdokain haladva alkotta meg saját cinematic platformerét, mely egy olyan disztópikus világban játszódik, ahol a madarak számkivetettnek számítanak. Hogy a cselekmény és a játékmenet terén mit tartogat ez a koncepció, azt délután érkező tesztünkből kideríthetitek majd.

Serious Sam 4 (PS5, PS4)

Meglehetősen sokat kellett rá várni, közel másfél év után azonban végre konzolokra is megérkezett a Serious Sam 4. A Croteam FPS-szériájának legutóbbi darabja a szokásosat tartogatja: darálást minden mennyiségben, a Launch Edition ráadásul az első három részt is tartalmazza, így egy egészen méretes csomagról van szó.

Twelve Minutes (PS5, PS4)

Az idei év egyik legjobban várt indie-projektje volt a Twelve Minutes, amely most PlayStation platformokra is megérkezett. Ebben az izgalmas koncepciójú kalandjátékban egy időhurokban találjuk magunkat, melyből csak akkor tudunk kitörni, ha valahogy megállítjuk a ránk és feleségünkre törő ismeretlent.

Gear.Club Unlimited 2 Ultimate Edition (PS5, PS4)

Három évvel az eredeti verzió után megérkezett a Gear.Club Unlimited 2 komplett, minden extra tartalmat egyben kínáló kiadása, amivel egyben PlayStation konzolokra is ellátogat az Eden Games autóversenye, melyben négyféle környezetben taposhatjuk a gázt több mint 50 féle licencelt járgány volánja mögött.

gear-club-unlimited-2-ultimate-edition.jpg

További megjelenések