A múltba és a jövőbe is tehetünk egy kirándulást ezen a héten, hiszen nemcsak a futurisztikus csatatér vár bennünket, de az új évezred legnagyobb, legsikeresebb címeiből is visszatért néhány, méghozzá felújított vagy kibővített formában. Nézzük, mi mindenből válogathattunk PS5 és PS4 platformokon az elmúlt napokban!

Battlefield 2042 (PS5, PS4)

Hivatalosan ugyan csak jövő héten jelenik meg, a Gold Edition vagy az Ultimate Edition mellett döntő vásárlók azonban már most belevethetik magukat a Battlefield 2042 csatáiba, amely – ahogy arra a címe is utal – maga mögött hagyja a második világháborút, hogy a nem túl távoli jövő harcmezejére repítsen el bennünket.

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition (PS5, PS4)

Annak idején a harmadik rész, a Vice City és a San Andreas hármasa hozta el azt az áttörést a Rockstar és a Grand Theft Auto számára, amivel az iparág egyik legnagyobb, legsikeresebb franchise-ává vált a GTA. Ezt a trilógiát melegítették fel most újból nekünk, grafikailag csinosított formában visszahozva sokak régi kedvenceit.

Jurassic World Evolution 2 (PS5, PS4)

Aki mindig is arról álmodozott, hogy egyszer saját dínóparkot épít, az a három éve megjelent Jurassic World Evolutionben már alaposan kiélhette magát. Most ez a recept bővült ki, a Frontier Developments csapata ugyanis elkészítette a még több lehetőséget tartogató folytatást.

The Elder Scrolls 5: Skyrim Anniversary Edition (PS5, PS4)

Ezen a héten volt a The Elder Scrolls 5: Skyrim megjelenésének tizedik évfordulója, a Bethesda pedig úgy döntött, hogy megünnepli ezt a cseppet sem jelentéktelen születésnapot, méghozzá egy új kiadással, amely több mint 500 közösségi tartalommal bővíti az alapból sem éppen apró volumenű nyitott világú RPG-t.