Újabb héttel lettünk szegényebbek, ami alatt nem igazán jelent meg nagy cím, de azért a kis címek között is érdemes szétnézni. Különösen, mert van köztük fantasy-, akció- és – ha már úgyis jön a halloween – egy horrorjáték is. Lássuk, miből csemegézhetünk.

Disciples: Liberation (PS5, PS4)

A Disciples: Liberation egy felnőtteknek szóló, dark-fantasy stratégiai RPG, körökre osztott harccal. Szabadítsd fel Nevendaar földjét, és fedezd fel a végtelen történetet, amely ebben a részletgazdag világban rejtőzik, ahol minden döntésnek következménye van, és minden rossz lépés halálos lehet!

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (PS5, PS4)

A The Dark Pictures Anthology-sorozat újabb felvonása, a House of Ashes egy újabb interaktív horrorsztori, amely ezúttal a Közel-Keletre repít el bennünket. A Supermassive Games játéka 2003-ban, az iraki háború idején játszódik, ahol a CIA ügynöke, Rachel King egy elit katonai osztaghoz csatlakozik egy kémiai fegyvereket rejtő földalatti bázis elleni művelet során. Csapata azonban harcba keveredik, egy földrengés ráadásul mindkét felet a föld alá temeti, ahol egy sumér templom maradványai alól ősi, gonosz erők bújnak elő...

RICO London (PS4)

A 2019-es RICO folytatása megtartotta az első rész képregényes stílusát, ám a helyszín, ahogy azt címe is mutatja, ezúttal London, és Redfern nyomozónak 1999 szilveszterén kell szétcsapnia a bűnözők között. Az őrült akciót az első részhez hasonlóan párban nyomhatjuk, hiszen a RICO London is kooperatív, arcade stílusú shooter.

További megjelenések