Ha október, akkor zombik, ez már-már hagyomány a játékiparban, amit úgy tűnik, idén sem törünk meg. De aki véres darálás helyett másra vágyik, az is bőven tudott miből válogatni ezen a héten a PS Store kínálatában.

Back 4 Blood (PS5, PS4)

A Turtle Rock Studios csapata elérkezettnek látta az időt arra, hogy felmelegítse a 2000-es évek egyik legnagyobb sikerét, a Back 4 Blood ugyanis nem csak nevében hasonlít a Left 4 Deadre: valóban a zombis kooperatív shooter szellemi örököséről van szó, melyben négyen kell szembenéznünk az élőhalottak végeláthatatlan hordájával. Már tesztet is olvashattok róla.

Crysis Remastered Trilogy (PS4)

Ha már újrázás, akkor itt van nekünk egy másik FPS is ugyanebből az érából, a Crysis, amely az első rész tavalyi felújítása után most a két folytatásával közösen kapott egy újrahangszerelt kollekciót.

The Good Life (PS4)

Kevés izgalmasabb témát tudna elképzelni egy fotóriporter, mint egy olyan várost, ahol éjszakánként minden lakó állattá változik. Avagy egy nem mindennapi szerepjáték a Deadly Premonition alkotójától, SWERY-től.

NHL 22 (PS5, PS4)

Az ősz nemcsak a zombikról, hanem a sportjátékokról is szól, hiszen ilyenkor minden kiadó előrukkol a friss portékával. A foci, a kosárlabda és az autósport után pedig természetesen nem marad ki a sorból a jégkorong sem - az NHL 22 minden eddiginél élethűbb játékmenetet és látványt ígér.