Erősen indította az őszt a szeptember, de már robogunk is tovább, az új hónapra fordulva pedig ismét találunk néhány határozottan érdekfeszítő címet a PS Store kínálatában. Nézzük, mi mindenből lehetett válogatni az elmúlt napokban!

FIFA 22 (PS5, PS4)

Fontos mérföldkő az idei a FIFA számára, hiszen immáron dedikáltan is ellátogat az újgenerációs konzolokra az EA Sports focis játéka, minden eddiginél élethűbb animációkkal és kidolgozottsággal. De PS4-en sem hiányoznak az újdonságok: a Karrier módban például immáron teljesen új klubot is irányíthatunk menedzserként.

eFootball 2022 (PS5, PS4)

A Konami úgy döntött, nem üldözi tovább a nagy rivális FIFA-t, és inkább más vizekre evez: a PES immáron színtisztán eFootball, ami pedig még fontosabb, hogy free-to-play modellre váltottak, minden eddiginél erősebb e-sport fókusszal.

Hot Wheels Unleashed (PS5, PS4)

A Milestone a rengeteg licencelt szimulátor után ezúttal kicsit lazább öltözéket választott, a Hot Wheels Unleashedben ugyanis a jól ismert játékautókkal száguldozhatunk egy színtiszta arcade versenyjátékban.

In Sound Mind (PS5, PS4)

A horrorjátékok kedvelői sem maradnak hoppon ezen a héten, a legizgalmasabb újdonság pedig ebben a műfajban az In Sound Mind: egy belső nézetű pszichológiai horror, amely egyedi főellenfélharcokkal és fejtörőkkel igyekszik maradandót alkotni.

További megjelenések