A mostani héten számos érdekes játék is megjelent, és több is a horror zsánerbe tartozik. Ez persze nem meglepő, hiszen halloween karnyújtásnyira van, s ilyenkor a kiadók szeretnek horrorjátékokkal jelentkezni. Persze azért más programok is becsúsztak. Lássuk, miből szemezgethetünk.

Wraith: The Oblivion – Afterlife (PS4)

Ebben a belső nézetű VR horrorjátékban egy fotóst alakítunk, akit egy különös szeánsz keretein belül meggyilkolnak, így élet és halál között lebegve, lidércként kell bejárnia a Barclay kúriát, hogy megoldja saját halálunk rejtélyét.

Iron Harvest - Complete Edition (PS5)

A Jakub Rozalski fantasztikus illusztrációin alapuló, az 1920-as évek alternatív világában játszódó dieselpunk RTS, az Iron Harvest megérkezett PS5-re a Complete Edition kiadásban. A csomagban minden a játék megjelenése óta eszközölt változtatással és extra tartalom benne van, mint például a Rusviet Revolution és az Operation Eagle kiegészítők.

Marvel's Guardians of the Galaxy (PS5, PS4)

Indulj el egy vad utazásra a kozmoszon keresztül a Marvel's Guardians of the Galaxy-val. Ebben az akció-kalandjátékban te lehetsz Star-Lord, aki a kiszámíthatatlan Őrzőket vezeti a káosz egyik robbanásából a másikba. És mindig túlélik... Valószínűleg.

Project Zero: Maiden of Black Water (PS5, PS4)

PlayStationra is megérkezett a Fatal Frame pár éve Wii U-ra már megjelent epizódja. A Hikami-hegyet egykor spirituális helyként tisztelték. A víz istenségként való imádatára épülő hiedelmeken és szokásokon alapuló, egyedülálló vallásnak adott otthont, és állítólag számos hátborzongató esemény és rejtélyes jelenség helyszíne volt. A játék három főszereplője, Yuri Kozukata, Miu Hinasaki és Ren Hojo erre a hegyre érkezik meg, ami sok titkot rejt és sok ember lelte már itt halálát.

További megjelenések