A kifejezetten kellemesre sikeredett október után remélhetőleg a novemberi játékkínálatban sem fogunk csalódni: az egyik legnagyobb sikerfranchise például rögtön az új hónap első napjaiban visszatért. De természetesen egyéb újdonságok is akadnak a PS Store-on ezen a héten – nézzük is őket!

Call of Duty: Vanguard (PS5, PS4)

A modern hadszíntér és a hidegháború után újból visszatért a "kezdetekhez" a Call of Duty, vagyis a második világháborúba. Az új rész, a Vanguard hőseit valódi katonák inspirálták, akikkel több hadszíntér csatáiba is belecsöppenhetünk, de nem hiányzik természetesen a multiplayer és az elmaradhatatlan Zombies mód sem.

The Smurfs: Mission Vileaf (PS4)

A Microids nemrégiben úgy döntött, hogy lecsap a Hupikék törpikék jogaira, melynek eredményeként jó néhány videójátékos feldolgozás érkezik majd a következő években. Az első jövevény pedig már itt is van a The Smurfs: Mission Vileaf képében, mely egy klasszikus 3D-s platformer, gyerekbarát megvalósításban.

Just Dance 2022 (PS5, PS4)

A tánc soha nem állhat le, így a Ubisoft nagy sikerű ritmusjáték-szériája, a Just Dance sem, amely ismét a képernyőn felvillanó mozdulatok mímelésére invitál bennünket - természetesen több tucat vadonatúj számmal kibővítve az eddigi dalfelhozatalt.

First Class Trouble (PS5, PS4)

Az Among Us elképesztő sikerét követően nem meglepő, hogy többen is megpróbálnak elvinni egy szeletet a megtévesztős partijáték műfaj tortájából: a First Class Trouble is erre a koncepcióra épít, ahol a játékosoknak egy halálos mesterséges intelligenciát kell megállítaniuk – nem tudjuk azonban, hogy kik alakítják az emberi kinézetű gyilkos robotokat. A PS Plus-előfizetők számára ingyenesen tölthető a hónapban!