Az ősz folyamán szokás szerint el lettünk látva alaposan újdonsággal, és bár decemberben szokás szerint lelassulnak majd az események, a hónap első hetére még bőven maradt friss megjelenés. Nézzük, milyen új címekkel bővült a PS Store kínálata az elmúlt napokban!

chorus-key-art.jpg

Chorus (PS5, PS4)

A Fishlab játékában egy tehetséges pilóta, Nara bőrébe bújva kell felvennünk a harcot a Circle nevű szekta ellen, akik az univerzum felett próbálják meg átvenni az irányítást. A Chorus egy külső nézetű, űrhajós shooter formájában tálalja mindezt számunkra, melyben egy nyitott világot járhatunk be.

Evil Genius 2: World Domination (PS5, PS4)

A Rebellion genyaszimulátora eredetileg márciusban jelent meg PC-re, most pedig már konzolon is kiélhetjük gonosz szándékainkat, egy trópusi szigeten működő kaszinó alá rejtve főhadiszállásunkat, ahol mindenféle halálos dolgot tervelhetünk és fejleszthetünk ki.

Beyond a Steel Sky (PS5, PS4)

A Beyond a Steel Sky szintén egy olyan játék, amely PC-ről költözik át konzolokra. A közel harminc éve megjelent klasszikus kalandjáték, a Beneath a Steel Sky folytatásáról van szó, mely a távoli jövőben, a nukleáris háborúk és katasztrófák által megtépázott Föld egyik metropoliszában, Union Cityben játszódik.

MXGP 2021 - The Official Motocross Videogame (PS5, PS4)

Sorozatban második éve időzíti a Milestone decemberre motokrosszos szériája, az MXGP aktuális felvonását, így ha már hóból nem jut sok karácsonyra, legalább egy kis sárral feldobhatjuk az ünnepi időszakot az intenzív versengést tartogató MXGP 2021 társaságában.

További megjelenések