Ahogy élőbújik a téli álomból a játékipar, úgy kezdenek el szállingózni az első nagy címek is: erre a hétre a kisebb újdonságok mellé egy igazi nagyágyú is érkezett. Lássuk, miből lehetett válogatni az elmúlt napokban a PS Store-on!

Dying Light 2: Stay Human (PS5, PS4)

A Techland nyitott világú zombis játékának eddig is megvolt a maga egyáltalán nem elhanyagolható rajongótábora, a régóta készülő folytatással azonban sikerült szintet lépni, aminek egy igazán kiemelkedő alkotás lett az eredménye. Tesztünket itt olvashatjátok róla.

Life is Strange Remastered (PS4)

Aki esetleg most kezdené el pótolni a Life is Strange-szériát, annak itt a remek alkalom, a Life is Strange Remastered Collection ugyanis két epizódot kínál egy csomagban az érdekes témákat feszegető kalandjáték-szériából: nevezetesen az első rész, illetve a Before the Storm újrahangszerelt változatait.

Maglam Lord (PS4)

Ez az összetéveszthetetlenül japán akció-RPG a pörgős harcokat, a felfedezést, a fegyvercraftolást és a kapcsolatépítést elegyíti össze egy izgalmas kalandba, melyben fajunk megmentése a feladatunk. Bővebben tesztünkben olvashattok róla.

The Dead Tree of Ranchiuna (PS5, PS4)

Aki inkább valami elgondolkodtatóra vágyik, annak itt van a The Dead Tree of Ranchiuna, egy valóságot és képzeletet kombináló kalandjáték, melyben egy fiatal férfi visszatér szülővárosába, ahol különös dolgok és felfedésre váró titkok várnak rá.

További megjelenések