Az igazi nagy megjelenések ideje még nem jött el, a január továbbra is viszonylag nyugodtan telik. Kisebb horror- és kalandjátékokkal gazdagodhattunk, de azért a Sony egyik zászlóshajójának utolsó két része is újra kiadásra kerül, ezúttal PS5-re.

Don't Be Afraid (PS4)

A Don't Be Afraid egy horror-kalandjáték, erősen sétaszimulátoros elemekkel, melyben egy pszichopata által elrabolt fiú bőrébe bújva kell felfedezni és túlélni a hatalmas, rejtélyes ház zegzugos folyosóinak legsötétebb titkait.

The Longest Road on Earth (PS5, PS4)

A The Longest Road on Earth egy egyedi megközelítésű, erőteljesen történet központú point & click kalandjáték, amelyben bepillantást nyerhetsz négy ember renkdívüli életébe. A játék érdekessége, hogy nincs benne semmilyen párbeszéd vagy szöveg, a történetet és a szereplők érzéseit a gyönyörű gitárzene és a hozzá társuló ének adja át.

Paper Dolls 2 (PS4)

A Paper Dolls 2 egy első személyű horror-kalandjáték. Sötét aura árad a Csing-dinasztia egyik lakhelyéből, a Yin-kúriából. Mi történt az egykor híres Yin-családdal? A nyomok a nyugtalan szellemek által kísértett második emeletre vezetnek. Egy több mint száz éve eltemetett igazság vár arra, hogy feltáruljon.

Uncharted: The Legacy of Thieves Collection (PS5, PS4)

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection elhozta PS5-re is a Nathan Drake történetére pontot tevő Uncharted 4: A Thief's Endet és a Chloe Frazer sztoriját tovább szövő The Lost Legacy-t. Feljavított kép és a PS5 funkcióit kihasználó irányítás teszi még lélegzetelállítóbbá ezt a fantasztikus kalandot.

További megjelenések