A PlayStation-tulajok számára kiemelt fontosságú volt ez a hét a megjelenések szempontjából, hiszen befutott az év első igazi exkluzív nagyágyúja. De természetesen ezen túl is volt miből válogatni a PS Store-on - nézzük, mi minden érkezett a napokban!

Horizon Forbidden West (PS5, PS4)

Aloy és az ő különleges, messzi múltat és távoli jövőt kombináló világa már PS4-en elragadta milliók szívét, most pedig itt a keresztgenerációs folytatás, a Horizon Forbidden West, amely minden téren igyekszik többet, szebbet és izgalmasabbat kihozni az open world alapanyagból. Tesztünkből megtudhatjátok, mennyire sikerült ez neki.

Dynasty Warriors 9 Empires (PS5, PS4)

A Dynasty Warriors-sorozat elsősorban a sokszereplős darálásról szól, akik azonban inkább stratégiázva hódítanának, azok most is megtehetik, hiszen a kilencedik rész is megkapta az ilyesfajta mellékszál-verzióját a Dynasty Warriors 9 Empires képében. Tesztünket ide kattintva olvashatjátok róla.

The King of Fighters 15 (PS5, PS4)

A szép múltra visszatekintő verekedős szériák közül most a bunyósok királyai tértek vissza: a The King of Fighters 15 bő öt évnyi várakozás után jött el hozzánk újból, méghozzá masszív karakterkínálattal. Hogy játékként miként muzsikál, azt tesztünkben elolvashatjátok.

Voice of Cards: The Forsaken Maiden (PS4)

Folytatást kapott a Square Enix RPG-je, melynek különlegessége, hogy kártyákon keresztül, az asztali szerepjátékokat megelevenítve meséli el történetét - ezt a receptet követi az új rész, a Voice of Cards: The Forsaken Maiden is.

További megjelenések