Az elmúlt hetekben jó néhány nagy cím érkezett, így talán nem is feltétlenül baj, hogy most kaptunk egy kis lehetőséget a szusszanásra, ezen a héten ugyanis inkább a kisebb volumenű játékok jellemezték a kínálatot PS5-ön és PS4-en. Szokásunkhoz híven persze most is hoztunk nektek ezekből egy ajánlót - lássunk közülük néhányat közelebbről is!

WWE 2K22 (PS5, PS4)

Az elmúlt évek ballépései nem igazán emelték a WWE-széria renoméját, itt van azonban az új rész, a WWE 2K22, amely teljesen újradizájnolt alapokkal igyekszik újból egy szórakoztató játékot nyújtani a pankráció rajongói számára.

Submerged: Hidden Depths (PS5, PS4)

A 2015-ös Submerged folytatásában ismételten egy elárasztott, nyitott világban kell boldogulnunk, aki pedig szereti a felfedezést és a "térképtisztogatást", az egy békés és kellemes hajókázásra készülhet. Tesztünkből többet is megtudhattok a Hidden Depths-ről.

Aztech Forgotten Gods (PS5, PS4)

Múlt és jövő találkozik ebben a különös univerzumban játszódó akciójátékban, a Lienzo csapata ugyanis futurisztikus elemekkel ötvözte az azték kultúra mítoszait, létrehozva egy "cyber-stone" fantáziavilágot. Tesztünket ide kattintva olvashatjátok róla.

Young Souls (PS4)

Jenn és Tristan útnak indulnak, hogy felfedezzék a földalatti labirintusokat, annak reményében, hogy eltűnt apjuk nyomára bukkannak. Ennek megfelelően kooperatív mókára számíthattok, méghozzá egy RPG elemekkel megbolondított beat 'em up játékban.