Egészen erős hónapra sikeredett a március, melynek utolsó napjaiban is érkezett még néhány említésre méltó újdonság. Ezeket gereblyéztük most össze nektek szokás szerint egy heti ajánlóba, bemutatva röviden az aktuális PS5 és PS4 megjelenéseket.

Chicken Police - Paint it RED! (PS5)

A Chicken Police nem új játék ugyan, most azonban mégis szót kell ejtenünk róla a PS5-verzió megjelenése kapcsán. Már csak azért is, mert a (szó szerint) állati nyomozás az elmúlt évek egyik legjobb, legszórakoztatóbb hazai fejlesztése, melyet immáron DualSense funkciókkal felturbózva is átélhetünk.

MLB The Show 22 (PS5, PS4)

A sportjátékok általában az őszi szezonban szokták megtölteni szép számmal a megjelenési naptárt, van ugyanakkor egy széria, amely hagyományosan tavasszal köszön be mindig: ez az MLB The Show, melynek legújabb kiadása ismét elhozza nekünk a baseball élő és néhai legendáit - a prémium verziók már most, néhány nappal korábban.

Crusader Kings 3 (PS5)

Gondolkoztál már azon, hogyan cselekednél, ha egy komplett királyság sorsáról dönthetnél? Ezt a dilemmát immáron PlayStation platformon is átélheted, megérkezett ugyanis a Paradox abszolút élenjárónak számító stratégiai szimulátora, a Crusader Kings 3. A konzolos változatot bemutató tesztünket itt olvashatjátok.

Weird West (PS4)

Hogy milyen lehet egy vadnyugati játék a Dishonored és a Prey alkotóitól? Nos, pontosan olyan, mint a Weird West, amely minden tekintetben egészen szokatlan módon tálalja ezt a közeget, legyen szó akár a látványvilágról, akár magukról a karakterekről.