A múlt héthez hasonlóan ezen a héten sem volt túl nagy a felhozatal játékok terén. Csak egy nagy kaliberű program jelent meg, de befutott egy jó kis horror újgenerációs változata is, valamint kaptunk egy Enhanced Editiont is.

MotoGP 22 (PS5, PS4)

Fedezd fel a 2022-es szezont a MotoGP osztályokban és az összes többi kategóriában. Több mint 120 versenyző, több mint 20 hivatalos pálya és a hivatalos bajnokság minden izgalma vár rád a MotoGP 22-ben. Ha pedig a múltba szeretnél ugrani, több mint 70 történelmi bajnok segítségével újra átélheted a MotoGP történetének legjavát.

Chernobylite (PS5)

A PS5-re befutott Chernobylite című játéka a méltán kultikussá vált S.T.A.L.K.E.R.-hez hasonlóan Csernobilba, egész pontosan az atomerőmű körül kialakított Zónába invitál meg minket, ahol bekövetkezett egy második katasztrófa. A történet szerint hősünk, aki átélte az első katasztrófát is, azért tér vissza a Zónába, hogy megkeresse régóta eltűnt szerelmét, miután üzenetet kapott a nőtől.

Liberated: Enhanced Edition (PS4)

Képregényes vizualitású, panelekbe szorított videojáték volt már, nem is egy, de nem olyan, mint a Liberated. Az indie akció-kaland ugyanis egy elnyomó cyberpunk társadalomban játszódik, ahol a noir és logikai elemek keverednek a már felsorolt jellemzőkkel. Az Enhanced Editionben feljavított játékmenetet, teljes angol szinkront és két epilógust (For the Homeland, Glory to the Heroes) tartalmaz.

További megjelenések