A tavaszi szezon picit pang, ahogy az az elmúlt hetek PS Store megjelenéseiből láthattuk. Főleg az indie játékok futnak, de még azok közt is látványosan kevés új cím akad. Persze nagy igazság, hogy a több nem feltétlen jobb. És ez igaz a játékkiadásra is, ahol hiába van kevés új játék, azért akadt néhány olyan, amire érdemes egy pillantást vetni.

Ravenous Devils (PS5, PS4)

Az elmúlt években már sok főzőprogram jelent meg, de ezek inkább humoros, vidám játékok voltak. A Ravenous Devils ellenben egy kifejezetten véres, horrorisztikus játék, amelynek története a 19. századi Londonban játszódik. Ide menekül vidékről Percival és Hildred, hogy üzletet nyissanak: Percival egy szabóságot vezet, míg felesége egy kocsmát. Igen ám, de a pár közel sem normális, ugyanis a kocsmában felszolgált ételeket azon emberek húsából főzi meg Hildred, akiket Percival a szabóság hátsó szobájában gyilkol le...

The Stanley Parable: Ultra Deluxe (PS5, PS4)

A 2013-as, díjnyertes indie játék, a The Stanley Parable visszatért egy Deluxe kiadásban. Ám ez nem csak egy szimpla grafikai felújítás. Az alkotók alaposan kibővítették a humorban gazdag programot új tartalmakkal, választásokkal, pályákkal és felfedezésre váró titkokkal.

Farm Manager 2022 (PS4)

A Farm Manager 2022-ben egy farm vezetőjeként neked kell gondoskodnod a megfelelő termésmennyiségről, az alkalmazottak elégedettségéről, az állatok egészségéről, a berendezések hatékonyságáról és a termények megfelelő feldolgozásáról. A farm bővítéséhez új parcellákat vásárolhatsz, és elhagyott épületekből származó anyagokat használhatsz fel. Az új, intuitívabb kezelőfelületnek köszönhetően az alkalmazottak kezelése még egyszerűbbé vált.

The House of the Dead: Remake (PS4)

A The House of the Dead: Remake játékmenetét tekintve hű az 1997-es eredeti verzióhoz, a fejlesztők azonban modernizálták a grafikát és az irányítást, hogy jobban megfeleljenek napjaink követelményeinek.

További megjelenések