• Leigh Whannell lehet a Farkasember rendezője
  • Ryan Gosling már korábban csatlakozott a projekthez

Bár a Universal klasszikus szörnyfilmjeinek felújítása és univerzummá bővítése végül parkolópályára került, különálló (?) alkotások formájában továbbra is folytatódik a sorozat. Van is miben reménykedni, mert a 2017-es A múmia után az idén debütált A láthatatlan ember nagyon jó fogadtatásban részesült a kritikusok részéről, ráadásul mindössze 7 milliós büdzséből 100 millió dollár felett hozott, így a következő film, a Farkasember munkálatai is magasabb sebességi fokozatra kapcsolhatnak.

a-lathatatlan-ember-rendezojetol-johet-a-farkasember-ryan-gosling-foszereplesevel.jpg

A projektbe már korábban beszállt Ryan Gosling, aki nagyon szeretné eljátszani a főszerepet, illeti a sztori tekintetében is vannak elképzelései. Most pedig úgy tűnik, hogy a rendező is megvan, a Universal Pictures ugyanis megkezdte a tárgyalásokat azzal a Leigh Whannell-lel, aki éppen az említett A láthatatlan ember készítését vezényelte. Producerként várhatóan Jason Blum és a Blumhouse is csatlakozik a projekthez.

Az 1941-es The Wolf Man alapján egyébként 2010-ben már készült egy feldolgozás (The Wolfman), ez azonban minden tekintetben nagy bukásnak bizonyult.