Hiába, hogy az egyik legnagyobb exkluzív címük, és a halogatás általában nem jelent jót, a Microsoft nem aggódik. A Crackdown 3 eredetileg idén nyáron jelent volna meg, de még év elején elhalasztották a megjelenést 2017-re, Greenberg elmondása szerint az idei ünnepi szezonra már így is éppen elég nagy címmel készülnek.

Az olyan saját címek mellett, mint a Gears of War 4, ReCore, Forza Horizon 3 és Dead Rising 4, nem is említve a külsős nagy megjelenéseket, ez érthető is. Feltehetően a tavalyi Rise of the Tomb Raider esetéből tanultak, amit szinte egyidőben adtak ki a Fallout 4 és Halo 5 játékokkal, és ez az Xbox eladásokon meg is látszott. Ennek azonban némileg ellentmond a halasztáskor kiadott nyilatkozat, melyben a fejlesztő Reagent Games a késést azzal indokolta, hogy nem tudnak időre elkészülni a projekttel.

Akárhogy is legyen, idén legközelebb maximum augusztusban, az Xbox FanFest alkalmából tudhatunk meg újat a fejlesztés állásáról, hiszen az idei Gamescomon a Sony mellett a Microsoft sem lesz jelen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!