Ahogyan arról már a rendezvény előtt is olvashattatok, a Caseking standja igazi sztárokkal vonzotta a látogatókat a november első hétvégéjén lezajlott MondoCon - PC Guru Show-n, ismert esportolók és youtuberek mellett ugyanis a PC moddolás koronázatlan királya, Ali Abbas, avagy a "The Cre8or" is kint volt az eseményen...

a-modderkiraly-es-a-vilag-leggyorsabb-egere-ilyen-volt-a-caseking-standja-a-mondoconon.jpg

...és persze nemcsak ő, hanem lélegzetelállító alkotásai is, a stand ugyanis átalakított PC-k tucatjaival volt körberakva. Méretben, stílusban és dizájnban is iszonyatosan széles volt a paletta - ha nem tudtál kilátogatni, de kíváncsi vagy arra, milyen egyedi építésű gépek voltak kiállítva, akkor a rendezvényen készített videónkban megnézhetitek őket. De érdemes belepillantani a KiberMA csütörtöki adásába is, melyben szintén láthattok egy riportfilmet a MondoConról, benne a moddolt PC-csodákkal.

Találkozhattatok a Casekingnél két magyar Counter-Strike-nagyágyúval is: szombaton DeadFox, vasárnap pedig KODIAK várta a kihívókat. Na nem CS:GO-ban, hanem egy reflexpróbában, a világ leggyorsabb gaming egerével, az Endgame Gear XM1-gyel kellett ugyanis a lehető leggyorsabban kattintani. A legjobbak pedig mindkét napon haza is vihettek egy-egy darabot az említett csúcsperifériából: szombaton Haskó Zsolt, vasárnap pedig Gyurkovics Attila bizonyult a reflexkirálynak.

endgame-gear-xm1-mondocon.jpg