Már csak néhány nap, és itt az őszi MondoCon - PC Guru Show, november 2-án és 3-án újból megnyitja ugyanis a kapuit a Hungexpo a gamerek előtt. A kiállítók között pedig ott lesz a Caseking is, akik a standjukon mindkét nap programokkal várják az érdeklődőket.

ali-abbas-02.JPG

Ahogyan arról korábban olvashattatok már nálunk, a standok találkozhattok majd a világhírű PC-modderrel, Ali Abbasszal, aki néhány álleejtős alkotását is elhozza majd a rendezvényre. Az alábbi videó egy kis ízelítőt nyújt abból, mire is számíthattok.

Nem Ali Abbas lesz az egyetlen "sztárvendég", szombaton és vasárnap ugyanis két aktivitáson is találkozhattok majd hírességekkel. A "Beat the PRO" kihívás során a világ leggyorsabb egerével kell minél gyorsabban kattintani egy felületen, a legjobb időt produkáló gamer pedig mindkét nap ajándékot kap. Sőt, versenyezhettek is profi játékosok, DeadFox (szombat) és Kodiak (vasárnap) ellen, és ha sikerül legyőzni őket, akkor egy aláírt "Gyorsabb vagyok, mint..." kártya lesz a jutalmatok. Emellett két influencer, Cucu (szombat) és Bturbo (vasárnap) is jelen lesz, ellenük Call of Duty: Modern Warfare-ben deathmatch-ezhettek majd, a legjobb játékosok pedig itt is nyereménnyel lesznek gazdagabbak a két nap végén.

Végül, de nem utolsó sorban a HTC legújabb VR-szemüvegét, a HTC Vive Cosmost is ki lehet majd próbálni a standon, méghozzá a népszerű Beat Saber játékkal. Bőven lesz tehát ok elnézni a Caseking felé a rendezvényen.