• Nem ér véget a sztori az MW 3-mal
  • Ahogy 2011-ben történt
  • Erről az egyik fejlesztő mesélt

Az eredeti Modern Warfare alcímű sorozat története a 2011-es Call of Duty: Modern Warfare 3-mal ért véget, ahol Price-nak sikerült megölnie Vlagyimir Makarovot, a másik fontos ellenféllel, Shepherd tábornokkal pedig a 2009-es Modern Warfare 2-ben Soap és Price együtt végzett. Úgy tűnik azonban, hogy a novemberben érkező részben Shepherd és Makarov is életben vannak, méghozzá a Shadow Company vezérigazgatójával, Phillip Graves-szel együtt, ami jelentős hatással lehet a játék történetére.

A The Washington Post-nak adott interjújában a játék narratív igazgatója, Brian Bloom elmondta, hogy a Modern Warfare története túlmutat az idei játékon, vagyis nem most tervezik lezárni. Bloom azt is megerősítette, hogy több karakternek hosszú távú jövője van a sorozatban, és a jövőbeni történetszálak felépítésében is fontos szerepet kapnak. "Úgy gondolunk a karakterívekre, hogy mind egy irányba haladnak, de el is térhetnek ettől az iránytól, vagy tovább fejlődhetnek" – magyarázta Bloom. Azt is megemlítette, hogy ezek az ívek rengeteg lehetőséget kínálnak nekik, és elmondta, hogy a csapat még csak most kezdte el ezeket a történeteket kiterjeszteni a Call of Duty: Modern Warfare 3-on túlra. Egyszóval a 2019-ben megkezdett Modern Warfare-sztori robog tovább és nem az idei rész fog pontot tenni az események végére.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!